Heb jij hart voor jouw gemeente?

Heb jij hart voor jouw gemeente?

 

Ben jij gek op sporten? Barst jij van de creatieve ideeën? Heb je hart voor jouw dorp? Veel jongen mensen hebben het druk, jij vast ook. Je verdeelt je tijd tussen vrienden, school, hobby’s, vrije tijd en ondertussen moet je ook nog nadenken over je toekomst. Maar wat als jij alles kunt combineren?! 

Als Citytrainer organiseer je zelf sportieve en culturele events in jouw wijk, met en voor jouw vrienden. Wij helpen jou alles uit je talenten te halen. Je neemt deel aan een cursus van 8 bijeenkomsten van 2 uur inclusief een eindactiviteit. Daarna ga je in de praktijk aan de slag. Onder begeleiding van een ervaren coach organiseer je een activiteit of cultureel event. Er zijn dan nog een aantal follow-up bijeenkomsten en een eindpresentatie. 

Als je theorie en praktijk succesvol afrondt krijg je een certificaat en ben je officieel Citytrainer. Dit staat mooi op jouw CV. Deze cursus word je aangeboden door de Alliantie Kansrijk. Je kunt jezelf aanmelden tot 25 september aanstaande en dat kan via cynthia@cbwedamvolendam.nl. Hier kun je ook terecht voor eventuele vragen.