Over Sport-Koepel

Sport-Koepel is het sportloket voor de regio Waterland en geeft uitvoering aan het gemeentelijke sportbeleid in onder andere Edam-Volendam. Je kunt onder andere bij ons terecht voor verenigingsondersteuning, bewegingsonderwijs, sportstimulering, sporten in de wijk voor jong en oud en voor talentontwikkeling. Wij willen bij alle inwoners in Edam-Volendam door middel van een uitgebreid en gevarieerd beweegaanbod op maat een gezonde levensstijl stimuleren en hen voldoening te laten beleven in het sporten en bewegen. 

Om dit te realiseren werken we nauw samen met gemeenten, scholen, stagiairs, verenigingen, vrijwilligers en inwoners. Ook betrekken we jongeren en ouderen in onze aanpak en zijn we een gecertificeerd leerbedrijf. 

Neem direct contact op

 


Onze dienstverleningen

 

Sportstimulerings-
activiteiten
Meer informatie »

Sportbuurtwerk-
activiteiten
Meer informatie »

Verenigingsondersteunings-
activiteiten
Meer informatie »

Leefstijlactiviteiten
Meer informatie »

Bewegingsonderwijs
op basisscholen
Meer informatie »

Scholing van
Sportkader
Meer informatie »

Organisatie van (schoolsport)
toernooien/evenementen
Meer informatie »

Gespecialiseerd Jongerenwerk
i.s.m. L!NK Projecten en
CBW Edam-Volendam
Meer informatie »

Sportieve kinderfeestjes
Meer informatie »

Opstart en uitvoering
van het Kenniscentrum
Talent Edam-Volendam
Meer informatie »

Opstart en uitvoering
van de Alliantie Kansrijk i.s.m.
CBW Edam-Volendam
Meer informatie »

Partner worden?

 

 

U kunt ook partner worden van Sport-Koepel maar een goede vraag die u zichzelf vooraf kunt stellen is: Waarom zou ik partner worden van Sport-Koepel? Bedrijven kunnen zich als vriend aan Sport-Koepel verbinden als bijvoorbeeld vervoerspartner, official supplier, top-, ster- of fundamentsponsor. Onze consulenten die hier zich mee bezig houden hebben contact met alle bedrijven die invulling willen geven aan hun MVO-beleid en zich daarvoor graag willen associëren met Sport-Koepel. Onze consulenten stellen samen met u een plan op en helpen bij de uitvoering van de MVO-doelstellingen zoals bijvoorbeeld het vergroten van de naamsbekendheid door de koppeling met Sport-Koepel! 

 

 

Neem contact met ons op

Uitgelichte nieuwsberichten