Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 03/09/2019
18:30 - 22:00

Locatie
Sporthal Opperdam

Categorieën


De instroom, dus de eerstejaars, is voor spelers en speelsters geboren in het jaar 2006-2007. Voor de tweede en derdejaars is er de mogelijkheid om het bestaande contract wederom met een jaar te verlengen of het project goed af te sluiten als derdejaars. Zoals jullie weten ontvangen jullie daarvoor een waardebon van een sportzaak in Volendam en krijgen jouw ouders de helft van de contributie terug (indien je lid bent van de HV).

Graag vernemen we van jullie voorafgaand aan dinsdag 3 september of je samen met jouw ouders aanwezig bent in Sporthal Opperdam in de Verenigingsruimte voor het in ontvangst nemen van jouw beloning en de mogelijkheid tot ondertekening van jouw nieuwe contract!

Het programma ziet er als volgt uit (onder voorbehoud):

  • Aanvang 19:00u Startbijeenkomst nieuwe instromers (inloop vanaf 18:30u)
  • Aanvang 20:00u Afsluitings-/Verlengingsbijeenkomst bestaande deelnemers (inloop vanaf 19:30u) 

We hebben het verzoek dit voor vrijdagmiddag 23 augustus 12:00u aan ons door te geven of je aanwezig bent en of je zult gaan verlengen, dit in verband met de benodigde voorbereiding op deze avond. Dit kun je heel simpel doen door een antwoord op deze mail te sturen of een nieuwe mail te sturen naar aanmelden@sport-koepel.nl! Geef ook even door met hoeveel personen je komt! Ook als je niet komt en je dus niet wenst te verlengen vernemen wij dit graag! Dus ook het verzoek aan jullie om dit even door te geven! Mocht je teamgenootjes tijdens de vakantie spreken, laat ze dan vooral weten dat deze bijeenkomst eraan komt en vraag ook hen om zich aan te melden of af te melden!